Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Ταινία LEGO 2 (μεταγλωττισμένη)» - (The LEGO Movie 2)

Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Ταινία LEGO 2 (μεταγλωττισμένη)» - (The LEGO Movie 2) - video

Spartorama 14/02/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Ταινία LEGO 2 (μεταγλωττισμένη)» - (The LEGO Movie 2)
Από Πέμπτη 14/2 έως Τετάρτη 20/2 στις 5:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Σε σκηνοθεσία Μάικ Μίτσελ και σενάριο Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ.

Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Κακούρης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Θάνος Λέκκας.

To πολυαναμενόμενο σίκουελ της παγκόσμιας εμπορικής επιτυχίας έρχεται με ακόμα περισσότερη δράση, ακόμα περισσότερα τουβλάκια, πιο πολλά ξεκαρδιστικά αστεία και αξέχαστους χαρακτήρες.

Η ταινία LEGO 2 βρίσκει τους αγαπημένους ήρωες του Μπρίκσμπουργκ αντιμέτωπους με διαγαλαξιακές απειλές και νέους αλλοπρόσαλλους χαρακτήρες που διανθίζουν τη θεότρελη, σουρεαλιστική και απολαυστική αυτή εμπειρία κινουμένων σχεδίων. Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Μάικ Μίτσελ (Trolls). 

Σύνοψη

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.


Οδός Εμπόρων