Vekrakos
Spartorama | Το Νέο Δ.Σ. του «Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης»

Το Νέο Δ.Σ. του «Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης»

Spartorama 06/02/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Το Νέο Δ.Σ. του «Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης»
Απολογισμός και ευχαριστίες καρδιάς
Οδός Εμπόρων

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Γ. Νοσοκομείου Σπάρτης, με αφορμή  τη συμπλήρωση 2 χρόνων ζωής  του Συλλόγου μας,  θα θέλαμε να  σας παρουσιάσουμε τον «απολογισμό καρδιάς» -επιπλέον του απολογισμού δράσης που παρουσιάσαμε στην πρόσφατη Συνέλευσή μας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, όλους εσάς, φίλους και μέλη του Συλλόγου, τους ομογενείς δωρητές και πολίτες της περιοχής μας, όλους αυτούς που περπάτησαν μαζί μας και  μας εμπιστεύτηκαν. (Μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα τα εγγεγραμμένα μέλη ξεπέρασαν τα 200 !) 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σπάρτης ( Ιατρικό,  Νοσηλευτικό & Διοικητικό προσωπικό)  που συνεργάστηκαν και  μας βοήθησαν, με την παρουσία και συμμετοχή τους, στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το απερχόμενο Δ.Σ. που έβαλε τα θεμέλια για αυτές τις σημαντικές συνεργασίες και δράσεις,  με  αποτέλεσμα τη μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση από τους πολίτες..

Το νέο Δ..Σ, που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση στις 28.1.2019 και συγκροτήθηκε ήδη σε σώμα, είναι το παρακάτω: 

  • Παυλάκος Αντώνης. πρόεδρος
  • Παπαδάκος Παναγιώτης. αντιπρόεδρος
  • Κομνηνού Ελένη, γραμματέας
  • Νικολακάκος Παναγιώτης, ταμίας
  • Αραχωβίτης Σταύρος, μέλος
  • Γεωργιάδης Βασίλης, μέλος
  • Μαγγαλούση Ματίνα, μέλος 

Ο σύλλογος θα συνεχίσει τις προσπάθειές του, ανοικτός σε ιδέες και προτάσεις που συμβάλλουν στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των δράσεών του, και σας καλεί αρωγούς , συνοδοιπόρους, αλληλέγγυους  σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια  με στόχο τη στήριξη, τη  βελτίωση και τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών που αρμόζουν και δικαιούνται οι πολίτες μας, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στην  περιοχή μας, από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Σπάρτης. 

Τέλος, το νέο Δ. Σ  ευχαριστεί την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ), που όχι μόνο δροσίζει πολιτιστικά την περιοχή μας, αλλά και μας κάνει «ποδαρικό» δωρεάς, προσφέροντας εξ ολοκλήρου στο Σύλλογό μας τα έσοδα από την προγραμματισμένη  παράσταση της 1ης Φεβρουαρίου.


Οδός Εμπόρων