Vekrakos
Spartorama | «Αποστασίες», από τον Βαγγέλη Μητράκο

«Αποστασίες», από τον Βαγγέλη Μητράκο

Ευάγγελος Μητράκος 14/01/2019 Εκτύπωση Άρθρα
«Αποστασίες», από τον Βαγγέλη Μητράκο
«Η «περαντζάδα» της φράου Μέρκελ από την Αθήνα... δεν είναι παρά η απόλυτη κι εξευτελιστική επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα είναι πλέον ένα προτεκτοράτο...»
Οδός Εμπόρων

Τον Ιούλιο του 1965 ύστερα από την παραίτηση της νόμιμης κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου ο ξένος παράγοντας μεθοδεύοντας την ολοκλήρωση του σχεδίου του για επιβολή δικτατορίας στη χώρα προκαλεί  (μέσω του βασιλιά Κων/νου) αποστασία βουλευτών της Ένωσης Κέντρου προκειμένου να στηριχτούν δοτές κυβερνήσεις  αποστατών.

«Η αποστασία προανήγγειλε μία παρατεταμένη περίοδο πολιτικής αστάθειας η οποία αποδυνάμωσε τη μετεμφυλιακή δημόσια τάξη και τελικά οδήγησε στη Χούντα των Συνταγματαρχών το 1967»  και στο ξεπούλημα της Κύπρου προκειμένου να υπηρετηθούν τα γεωπολιτικά σχέδια  και τα οικονομικά συμφέροντα των ξένων στην περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής.

Σήμερα εν έτει 2019 ο ίδιος ξένος παράγοντας αυτός που επέβαλε τα μνημόνια κι εξόντωσε τη χώρα και το λαό της δημιουργεί μια νέου τύπου αποστασία και επιβάλλει με όργανο (δυστυχώς) την κυβέρνηση της χώρας τη συμφωνία των Πρεσπών με την οποία υπηρετούνται ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ισχυρά συμφέροντα των ξένων  στην περιοχή σε βάρος της Ιστορίας των Εθνικών μας συμφερόντων και της  Εθνικής – Λαϊκής  Κυριαρχίας. Κι όλα αυτά αφού προηγήθηκαν (κατά τη διαδικασία υπογραφής) διαδικασίες αδιαφάνειας χωρίς να ερωτηθεί ΟΥΤΕ ο λαός ΟΥΤΕ το κοινοβούλιο.

Η «περαντζάδα» της φράου Μέρκελ από την Αθήνα στις παραμονές της αποστασίας και της ψήφισης από εκτρωματικές – νόθες πλειοψηφίες της συμφωνίας  των Πρεσπών δεν είναι παρά η απόλυτη κι εξευτελιστική επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα είναι πλέον ένα προτεκτοράτο το οποίο ελέγχεται και καθοδηγείται από «προστάτιδες δυνάμεις» των οποίων τα συμφέροντα υπηρετεί σε βάρος του Λαού και του Τόπου. 

14-1-2019
Βαγγέλης  Μητράκος


Οδός Εμπόρων