Vekrakos
Spartorama | Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού σε «Κιβωτό του Κόσμου», Δεινόσαυρους και Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού σε «Κιβωτό του Κόσμου», Δεινόσαυρους και Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Spartorama 04/01/2019 Εκτύπωση Εκκλησία
Εκδρομή Κατηχητικών Συνάξεων Τσεραμιού σε «Κιβωτό του Κόσμου», Δεινόσαυρους και Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους! 2019 ευχές για υγεία, χαρά, ευτυχία και κάθε καλό καλό στα σπίτια σας και σ΄ όλους τους εργαζομένους των μέσων σας! Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και τη δημοσίευση όλων των δράσεών μας!
Οδός Εμπόρων

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδρομή τους, πραγματοποίησαν το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας του Τσεραμιού, μαζί με τον εφημέριό τους π. Παναγιώτη Λάτση, τους γονείς τους και τις κατηχήτριές τους. 

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, επισκέφθηκαν το πρωί στην Αθήνα την «Κιβωτό του Κόσμου», τον εθελοντικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που με πολύ αγάπη έχει ιδρύσει ο π. Αντώνιος Παπανικολάου. Οι ενορίτες του Τσεραμιού αφού προσέφεραν στη διεύθυνση όσα τρόφιμα και είδη είχαν συγκεντρώσει, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση τα όσα ενδιαφέροντα τους ανέφερε μία από τις κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το πολύ ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό και θεματικό «Πάρκο Δεινοσαύρων» στο Μαρούσι, όπου γνώρισαν από κοντά και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί με τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους που κυριαρχούσαν στη Γη κατά τον μεσοζωικό αιώνα, μέσα από ένα μοναδικό, διαδραστικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι με ρομπότ, κινήσεις, χρώματα, υφές και συναρπαστικούς ήχους! 

Το απόγευμα μετέβησαν στο καταπληκτικό και παραμυθένιο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στο Γκάζι, όπου τα παιδιά αφού ξεναγήθηκαν σε όλα τα εργαστήρια του θεματικού πάρκου, είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα διάφορα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που υπήρχαν εκεί, όπως καρουζέλ, παγοδρόμιο, τσουλήθρες, τραμπολίνο, αναρριχήσεις, ζωγραφιές, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί και να ονειρευτεί κάθε παιδική ψυχή! 

Με το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά και τις καρδιές πλημμυρισμένες από ανείπωτη χαρά, έφτασε η ώρα της επιστροφής στην Ενορία του Τσεραμιού. Μικροί και μεγάλοι ευχαρίστησαν από τα βάθη της καρδιάς τους τον π. Παναγιώτη και τις κατηχήτριες για αυτή την όμορφη εκδρομή, ευχόμενοι ο ένας στον άλλον υγεία και κάθε καλό για τη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες θα ερχόταν! 

EnoriaTseramiou.blogspot.gr

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Θεοφανοπούλου, π. Π.Λ.







  



Οδός Εμπόρων