Vekrakos
Spartorama | Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τον Νίκο Γεωργιάδη, τους Σπαρταθλητές και τη ΛΕΦΩΣ

Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τον Νίκο Γεωργιάδη, τους Σπαρταθλητές και τη ΛΕΦΩΣ

Spartorama 08/12/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τον Νίκο Γεωργιάδη, τους Σπαρταθλητές και τη ΛΕΦΩΣ
Για το έργο του κου Γεωργιάδη θα κάνει μνεία ο γνωστός Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Πίκουλας
Οδός Εμπόρων

Αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνολική πολύτιμη προσφορά συμπολιτών μας σε σημαντικούς τομείς, η Δημοτική Αρχή διοργανώνει τιμητική εκδήλωση, σε συνεργασία με το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και τον Αθλητικό Οργανισμό, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης). 

Ειδικότερα, θα τιμηθούν ο φωτογράφος, επίτιμος Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, με μεγάλη προσφορά σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής κος Νίκος Γεωργιάδης, οι 11 Λάκωνες , «Σπαρταθλητές», καθώς και τα μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ). Σημειώνεται, πως για το έργο του κου Γεωργιάδη θα κάνει μνεία ο γνωστός Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κος Γιάννης Πίκουλας, ο οποίος συνδέεται με τη Λακωνία και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο και την ιστορία του. 

Συνοψίζοντας, με την επικείμενη εκδήλωση, ο Δήμος Σπάρτης αποδίδει τιμή σε άτομα που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το ξεχωριστό τους αποτύπωμα στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου. 

Ακολούθως, παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

  • 18.00  Χαιρετισμός Δημάρχου
  • 18.10  Χαιρετισμοί επισήμων
  • 18.20  Βράβευση κ. Ν. Γεωργιάδη
  • 18.30 Ομιλία Πίκουλα Ιωάννη –Καθηγητή  του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • 18.50.Βράβευση Σπαρταθλητών
  • 19.10 Ανακήρυξη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης σε επίσημο πρεσβευτή του Δήμου Σπάρτης
  • 19.30 Λήξη τελετής


Οδός Εμπόρων