Vekrakos
Spartorama | Θετική η γνωμοδότηση προς τον Δήμο Σπάρτης για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στον Νέο Κόσμο

Θετική η γνωμοδότηση προς τον Δήμο Σπάρτης για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στον Νέο Κόσμο

Spartorama 01/12/2018 Εκτύπωση Δημοτικά
Θετική η γνωμοδότηση προς τον Δήμο Σπάρτης για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στον Νέο Κόσμο
Δεν απομένει παρά να γίνει άμεσα η εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο
Οδός Εμπόρων

Η Επιτροπή κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού για τη διεκδίκηση μετακίνησης της λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης  στην Πλατεία Γ. Σαϊνοπούλου στο Ν. Κόσμο εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις πρόσφατες αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σπάρτης, με τις οποίες παρέχεται ξεκάθαρη ΘΕΤΙΚΗ γνωμοδότηση προς τον Δήμο Σπάρτης για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης. 

Οι αποφάσεις αυτές τιμούν τα θεσμικά συλλογικά όργανα του δήμου, τα οποία ιεραρχούν ως κορυφαία προτεραιότητα τις πραγματικές ανάγκες  των δημοτών και τις στρατηγικές ανάπτυξης των συνοικιών αλλά και του συνόλου του δήμου.

Ύστερα από την κατ’ αρχήν θετική ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, την έγκριση της Τροχαίας Σπάρτης, και τις θετικές γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης, της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δεν απομένει παρά να γίνει άμεσα η εισαγωγή του θέματος μετακίνησης της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να παρθεί  η  τελική και οριστική  απόφαση, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη απ’ αυτήν που ζητούν οι  κάτοικοι των συνοικιών και στηρίζουν με τις αποφάσεις τους ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα.

Σπάρτη 30-11-2018
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν. ΚΟΣΜΟΥ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ  ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Πληροφ: Μητράκος Βαγγέλης
Τηλ: 6970880197


Οδός Εμπόρων