Vekrakos
Spartorama | Ηρακλής - Σπάρτη, 3 - 0

Ηρακλής - Σπάρτη, 3 - 0

Πηγή 25/11/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Ηρακλής - Σπάρτη, 3 - 0
Τα γκολ των Περόνε, Κλέιτον και Χασομέρη
Οδός Εμπόρων

Για πρώτη φορά με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο του ο Ηρακλής πήρε «τρίποντο», επικρατώντας της Σπάρτης με 3-0, χάρη στα γκολ των Περόνε, Κλέιτον και Χασομέρη, βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Οι αλλαγές στις τάξεις του «Γηραιού» το τελευταίο διάστημα είναι καθολικές, με τελευταία αυτή του Παύλου Μυροφορίδη από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Σε δυσμενές κλίμα, όπως διαμορφώθηκε αυτό από τα αρνητικά αποτελέσματα, οι παίκτες αντέδρασαν και ο Ελευθερόπουλος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά τις ήττες από Παναχαϊκή και Απόλλωνα Λάρισας, με το 3-0 επί της Σπάρτης. 

Ήδη από νωρίς (13’) ο Περόνε με κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Κλέιτον έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 54’ ο Βραζιλιάνος πήρε τον ρόλο του «εκτελεστή» και μετά τη συνεργασία με τον Ντούνη, διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χασομέρης με διπλή προσπάθεια. 

Με τη νίκη οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους επτά βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 9η θέση. Αντίθετα η Σπάρτη έμεινε 13η με πέντε. 

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Μενδρινός (54’ Καλτσάς), Πασάς, Ντούνης (63’ Γεωργίου), Χασομέρης, Κλέιτον, Περόνε (79’ Παναγιωτούδης) 

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς (76’ Ρούμπος), Καψάσκης (44’ λ.τ Παυλής), Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (63’ Καινούργιος)


Οδός Εμπόρων