Vekrakos
Spartorama | Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης για την «Black Friday»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης για την «Black Friday»

Spartorama 19/11/2018 Εκτύπωση Δημοτικά
Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης για την «Black Friday»
«Προτείνει στα μέλη του και τους εμπόρους συναδέλφους της πόλης μας όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ημέρα αυτή κάνοντας προώθηση σε ότι θεωρούν ότι μπορούν»
Οδός Εμπόρων

Εδώ και λίγα χρόνια η ξενόφερτη καταναλωτική προωθητική ενέργεια των πολυεθνικών επονομαζόμενη ως Black Friday έχει έρθει και στη χώρα μας ουσιαστικά από μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας και των ηλεκτρικών ειδών. Επειδή τα στοιχεία της ΙΝΕΜΥ δείχνουν ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προτείνει στα μέλη του και τους εμπόρους συναδέλφους της πόλης μας όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ημέρα αυτή κάνοντας προώθηση σε ότι θεωρούν ότι μπορούν μην αφήνοντας όλο το χώρο στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Σε όσους συμμετάσχουν σε αυτή την προωθητική ενέργεια την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου πρέπει να εφαρμόσουν και τους κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές τους. Συγκεκριμένα θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλιά και νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό έκπτωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος όπου πωλούνται τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα ( 50 ) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κάθε κατάστημα.

Καλούμε τους καταναλωτές να επενδύσουν τα χρήματά τους στην πόλη μας.

 

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ


Οδός Εμπόρων