Vekrakos
Spartorama | Ομιλία με θέμα: «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης»

Ομιλία με θέμα: «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης»

Spartorama 17/11/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Ομιλία με θέμα: «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης»
Στα πλαίσια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Οδός Εμπόρων

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στα πλαίσια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης του Συμβουλίου της Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου & Γιάννη Ρίτσου» στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ομιλία με θέμα «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης». 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η  Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα  Ράπτη, ως εκπρόσωπος της καμπάνιας στην Ελλάδα και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών. 

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου τα μηνύματα να φτάσουν σε γονείς και παιδιά. 

Το πάνελ των ομιλητών θα πλαισιώσουν η Ψυχολόγος κ. Σταυρούλα Μητρούση, η Δικηγόρος κ. Βερόνικα Λέκκα και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης η εκδότρια κ. Χριστιάνα Χιώτη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου/ Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης, την Ιερά Μητρόπολη Μάνης, την Δ/νση Αστυνομίας Λακωνίας και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λακωνίας.

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο της, η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρίσκει τεράστια απήχηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, συναντήσεις και συνεργασίες με θεσμικούς και πολιτειακούς παράγοντες, πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις, διανομή χιλιάδων αντιτύπων ενημερωτικού υλικού. 

Θεωρώντας  το θέμα της ομιλίας ιδιαίτερα σημαντικό, ευελπιστούμε για την παρουσία σας και την άμεση ανταπόκριση σας.



  



Οδός Εμπόρων