Vekrakos
Spartorama | «Μια Φωτογραφία, Χίλιες Λέξεις», από τον Βαγγέλη Μητράκο

«Μια Φωτογραφία, Χίλιες Λέξεις», από τον Βαγγέλη Μητράκο

Ευάγγελος Μητράκος 14/11/2018 Εκτύπωση Άρθρα
«Μια Φωτογραφία, Χίλιες Λέξεις», από τον Βαγγέλη Μητράκο
«Είναι χρέος όλων μας να προστατέψουμε την πόλη και τους εαυτούς μας απ’ αυτούς τους «αναίσθητους» και κοινωνικά-περιβαλλοντικά απαίδευτους «συμπολίτες»...»
Οδός Εμπόρων

Η πόλη ανήκει σε όλους. Είναι το κοινό σπίτι μας. Κανείς  δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από το σύνολο. Αν αυτή η πόλη είναι βρόμικη φταίνε ΚΑΙ οι πολίτες, οι οποίοι πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν (αρκεί να τα ξεφορτωθούν από το δικό τους σπίτι) υποβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό, τραγικά, την ποιότητα ζωής, την υγεία και την ασφαλή διαβίωση των πολιτών αλλά και την εικόνα της πόλης μας.

Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας να προστατέψουμε την πόλη και τους εαυτούς μας απ’ αυτούς τους «αναίσθητους» και κοινωνικά-περιβαλλοντικά απαίδευτους «συμπολίτες»  και ο δήμος Σπάρτης, να  εκπονήσει (αν δεν έχει) έναν αυστηρότατο κανονισμό καθαριότητας που να προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα για κάθε είδους παράβαση στον τομέα αυτόν. Σε περίπτωση που τέτοιος κανονισμός υφίσταται, να επιβλέψει ο δήμος αυστηρά την τήρησή του  και να επιβάλλει σε κάθε περίπτωση τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση ΜΠΟΡΕΙ ο δήμος Σπάρτης να βρει ποιος ήταν αυτός ή αυτή που ξεφορτώθηκε στρώμα, κρεβάτι, σακούλα με σκουπίδια, κλαδέματα κ.α. στη γωνία Α. Νίκωνος και Μενελάου (14-11-2018) και να του επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν ΟΛΩΝ εκείνων που ανήκουν στην ίδια  συνομοταξία. 

14-11-2018
Βαγγέλης Μητράκος


Οδός Εμπόρων