Vekrakos
Spartorama | Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, 1 - 1

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, 1 - 1

Spartorama 12/11/2018 Εκτύπωση Αθλητισμός
Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου - Ένωση Λέρνας, 1 - 1
Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας που αγωνίζονται για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική
Οδός Εμπόρων

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου υποδέχθηκε την Ένωση Λέρνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες της κατηγορίας που αγωνίζονται για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1. Τα δυο γκολ της αναμέτρησης επετεύχθησαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Κόφι να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά στο 13’ και τον Λεωνίδα Ρασσιά να ισοφαρίζει στο 39’ λεπτό. Αυτό είναι το τρίτο τέρμα του Ρασσιά τη φετινή περίοδο.

Στη πρώτη φάση ουσιαστικά του αγώνα, στο 5ο λεπτό, ο Ζαραφέτας σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Κατσιαούνη. Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο πρώτο μέρος σε προσπάθεια από αριστερά του Λαμπρόπουλου.

Η ελλιπέστατη στο σημερινό αγώνα Ένωση με την ισοπαλία αυτή έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Ένωση στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής την Κυριακή 18/11 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (Αναστασάκος): Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Τζιόλας, Παναγιωτίδης, Λαμπρόπουλος, Ρασσιάς Λεωνίδας, Καρμοίρης (62? Γουόρντεν), Αναστασάκος Γιώργος, Γεωργαντάς, Σικαλόπουλος, Ζαραφέτας (46’ Κοντογιάννης).

Αναπληρωματικοί: Διασινός, Γουόρντεν, Αναστασάκος Ηλίας, Κοτσοβός, Πιλιάφας, Κοντογιάννης, Σιγαλός.

Ένωση Λέρνας (Κούρος): Κατσιαούνης, Δούρος, Καϊαφας, Καπλατζής, Σελλής, Μούγιος, Παπουτσής (89? Ταραντίλης), Σακάροβ (83? Mπακατσέλος), Μπιτζής, Τριανταφύλλου (74? Καζολιάς), Κόφι Γιάντομ.

Αναπληρωματικοί: Μπακατσέλος, Μπόμπος, Ταραντίλης, Κασκαντάμης, Καζολιάς, Λέρμας, Καβεζός

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκερης με βοηθούς τους Τριαντάφυλλο και Κλεπετσάνη, και οι τρεις του συνδέσμου Κορινθίας. Παρατηρητής ήταν ο Κότσαρης από την Μεσσηνίας.


Οδός Εμπόρων