Vekrakos
Spartorama | ΝΟΔΕ Λακωνίας: Παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο κ. Παναγιώτη Νίκα

ΝΟΔΕ Λακωνίας: Παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο κ. Παναγιώτη Νίκα

Spartorama 11/11/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία
ΝΟΔΕ Λακωνίας: Παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο κ. Παναγιώτη Νίκα
Με ταυτόχρονη επίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας, κ. Αντωνίου Σγαρδέλη
Οδός Εμπόρων

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας της Ν.Δ., κ. Αντώνιος Σγαρδέλης, συζήτησε με τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας ζητήματα που αφορούν στην εξεύρεση οικονομικών πόρων για τις ανάγκες του κόμματος.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στυλιανός Κονταδάκης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης, κ. Μπούχαλης Δημήτριος, παρουσίασαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας επεσήμανε με έμφαση ότι η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης και έναν άλλο τρόπο διαχείρισης των πόρων της Περιφέρειας, προκειμένου να υποστηριχθούν έργα μεγάλα και σπουδαία, τα οποία θα αντέξουν στον χρόνο και θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη και ότι στην κατεύθυνση αυτή τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν μεγάλο αγώνα.

Τις εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Διευθυντής Γραμματειών κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, οι πολιτευτές κ.κ. Βερονίκη Λέκκα και Λέανδρος Καλογεράκος, οι πρώην Δήμαρχοι Σπάρτης κ.κ. Σταύρος Αργειτάκος και Δημοσθένης Ματάλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Καρράς και Ιωάννης Τζεφεράκος, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Δημήτριος Αποστολάκος καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Λακωνίας της Ν.Δ.. 

ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας



  



Οδός Εμπόρων