Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η περιπέτεια μυστηρίου «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» - (The Girl in the Spider΄s Web)

Θα προβάλλεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η περιπέτεια μυστηρίου «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» - (The Girl in the Spider΄s Web) - video

Spartorama 07/11/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η περιπέτεια μυστηρίου «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης» - (The Girl in the Spider΄s Web)
Από Πέμπτη 8/11 έως Τετάρτη 14/11 στις 7:30 μ.μ. και 9:45 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

H Lisbeth Salander, η cult φιγούρα και ομώνυμος χαρακτήρας της σειράς βιβλίων Millenium του Stieg Larsson, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης, η οποία αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της αυτόκλητης τιμωρού η Claire Foy, σταρ της σειράς «The Crown» και κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για το ρόλο της Βασίλισσας Ελίζαμπεθ. Σκηνοθέτης ο Fede Alvarez, δημιουργός του αναπάντεχου blockbuster «Μην Ανασαίνεις» (“Don’t Breathe”).


Οδός Εμπόρων