Vekrakos
Spartorama | Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Σπάρτη

Spartorama 13/10/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στη Σπάρτη
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 17χρονος ημεδαπός
Οδός Εμπόρων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη στις 11.10.2018 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 17χρονος ημεδαπός. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 17χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.2.2018 έως την 10.10.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξε πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες. 

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει γεωργικά εργαλεία, κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.ά., μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Οδός Εμπόρων