Vekrakos
Spartorama | Συλλήψεις εχθές στη Σπάρτη, για παράνομο τζόγο

Συλλήψεις εχθές στη Σπάρτη, για παράνομο τζόγο

Spartorama 26/09/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Συλλήψεις εχθές στη Σπάρτη, για παράνομο τζόγο
Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».
Οδός Εμπόρων

Σε συλλήψεις πέντε συνολικά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου». 

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες (25.9.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τέσσερις ημεδαποί, τρεις άνδρες, 27, 44 και 71 ετών, αντίστοιχα και μία 29χρονη, καθώς και 54χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 27χρονου, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια». 

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, ως ιδιοκτήτης και η 29χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, είχαν επιτρέψει σε τρεις από τους παραπάνω συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια». 

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τρία ζεύγη κύβων (ζάρια), καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.315- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


Οδός Εμπόρων