Vekrakos
Spartorama | Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Διοίκηση της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - Video

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Διοίκηση της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - Video

Πηγή 21/09/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Διοίκηση της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ - Video
Ήδη έχει βρεθεί προπονητής που σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και πρόκειται για τον κ. Θωμά Γράφα
Οδός Εμπόρων

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Διοίκηση της Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στο εργατικό κέντρο Λακωνίας το βράδυ της Πέμπτης 20-9-2018. 

Ο Πρόεδρος κ. Νικόλαρος μίλησε για την λύση του συμβολαίου με τον κ.Βαζέχα και τόνισε ότι ήταν μια καλή επιλογή για την ομάδα της Σπάρτης ήταν ένας καλός παίχτης  αλλά και σήμερα ένας καλός προπονητής τεράστιας αξίας αλλά δεν ήταν αυτό που θέλαμε, το συμβόλαιο έληξε συναινετικά και ότι ήδη έχει βρεθεί προπονητής που σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα και πρόκειται για τον κ. Θωμά Γράφα. 

Έχουμε αρκετούς παίκτες καλούς κάτω των 23 ετών και θα συνεχίσουμε για το καλύτερο της ομάδας.

Η ομάδα ξεκινάει από το μηδέν και για αυτό θέλει το χρόνο της και υπομονή. 

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στο κύπελλο και αυτό μας στεναχώρησε όμως κοιτάμε μπροστά και θέλουμε η ομάδα της Σπάρτης φέτος να είναι μέσα στην δεκάδα. 

Στα φιλικά παιχνίδια δοκιμάζουμε  όλους τους παίχτες  και δεν είναι ο σκοπός μας να κερδίζουμε στα φιλικά άλλα στο πρωτάθλημα.

Το Γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο από κόσμο και θέλουμε την στήριξη σας από όλους. 

Ο Κ. Βουδούρης για τις προσφυγές και τα χρέη είπε ότι δεν υπάρχουν προσφυγές και μείωση βαθμών, προσπαθούν να μην υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα και υπάρχει λύση για όλα, τα χρέη έχουν ρυθμιστεί και τα άσχημα λόγια που ακούγονται είναι απλά φήμες και θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. 

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και γι αυτό θέλουμε την στήριξη του κόσμου , προσπαθούμε και γι αυτό έχουμε μειώσει και τα εισιτήρια διαρκείας και κάνουμε και διευκολύνσεις καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολοι οι καιροί αλλά όλοι μαζί μπορούμε για το καλό της ομάδας. 

Η ομάδα της Σπάρτης έχει την στήριξη των ΜΜΕ της Λακωνίας και ότι κακόφημο γράφεται είναι από μέσα άλλων νομών που στόχο έχουν να πλήξουν την ομάδα.

Ο κ. Νικόλαρος τόνισε ότι δεν έχει φύγει κανένας απλήρωτος και όλοι έχουν πληρωθεί, δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στην ομάδα.

 

Για το φιλικό στην Κύπρο

Η ομάδα  πήγε με δικά μας έξοδα στην Κύπρο ο κ. Βαζέχα δεν μπόρεσε να έρθει γιατί είχε θέμα προσωπικό, αλλά όλο το τεχνικό επιτελείο ήταν εκεί.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι εμείς είχαμε μιλήσει και συζητήσει να βάλουμε καινούργιους παίχτες για να δοκιμαστούν και αυτοί άλλα έκαναν, έβαλαν τους βασικούς παίχτες με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα, η διαιτησία ήταν 100 - 0 υπέρ τους ακόμα και στο φιλικό και για αυτό το λόγο σταματήσαμε.

Μας ζήτησαν να πληρώσουμε και το γήπεδο που κάναμε προπόνηση αλλά και τα νερά που πίναμε.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι άνθρωποι ήταν κύριοι και τους έχουμε ευχαριστήσει και δημόσια.

 

Σύντομα το γήπεδο της Σπάρτης θα είναι έτοιμο και το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής θα βρει την ομάδα της Σπάρτης στο γήπεδο της. 

Αυτό που θέλουμε είναι να ήσαστε δίπλα μας και να γεμίζεται το γήπεδο της ομάδα μας.

spartafc.gr


Το video είναι από την dimotikiagoratislakonias.gr



Οδός Εμπόρων