Vekrakos
Spartorama | Εξιχνιάστηκαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στη Μάνη

Εξιχνιάστηκαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στη Μάνη

Spartorama 08/09/2018 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Εξιχνιάστηκαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στη Μάνη
Οι κλοπές έγιναν σε οικίες και καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά
Οδός Εμπόρων

Σε συνέχεια της από 27.6.2018 και 4.7.2018 σύλληψης δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 43 ετών, αντίστοιχα και την εξιχνίαση δεκατεσσάρων (14) συνολικά περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, εξιχνιάστηκαν ακόμη εννέα (9) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, στο Γύθειο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ο 31χρονος και ο 43χρονος από την 31.5.2015 έως και την 14.3.2018, στο Γύθειο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, διέπραξαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής και έξι (6) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε οικίες και καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης και Γυθείου.


Οδός Εμπόρων