Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία θρίλερ «Η Καλόγρια» - (The Nun)

Θα προβάλλεται η ταινία θρίλερ «Η Καλόγρια» - (The Nun) - video

Spartorama 12/09/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η ταινία θρίλερ «Η Καλόγρια» - (The Nun)
Από Πέμπτη 20/9 έως Τετάρτη 26/9 στις 11:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο στο επιτυχημένο σύμπαν των ταινιών "Το Κάλεσμα" επικεντρώνεται στην προέλευση του απόλυτα τρομαχτικού χαρακτήρα, της Δαιμονικής Καλόγριας, που εξαπολύει όλες τις σατανικές δυνάμεις της σε ένα απομονωμένο μοναστήρι στη Ρουμανία του 1952.

Στο -πιο ανατριχιαστικό δεν γίνεται- spin-off και sequel μαζί πρωταγωνιστεί ο Ντέμιαν Μπισίρ ("Οι Μισητοί Οκτώ") και η Τάσια Φαρμίγκα ("American Horror Story"), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την Μπόνι Άαρονς στον φρικιαστικό ρόλο της Διαβολικής Καλόγριας που υποδύθηκε για πρώτη φορά με τεράστια επιτυχία στο "Κάλεσμα 2".

Ο Τζέιμς Γουάν, επικεφαλής του franchise που έχει σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, παραδίδει τα ηνία της σκηνοθεσίας στον πολλά υποσχόμενο Κόριν Χάρντι ("The Hallow"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο εραστής του τρόμου Γκάρι Ντάουμπερμαν ("It").

Σύνοψη

Όταν μια νεαρή καλόγρια αυτοκτονεί σ΄ένα απομονωμένο μοναστήρι της Ρουμανίας, ένας ιερέας με θολό παρελθόν (Ντέμιαν Μπισίρ) και μία ασκούμενη μοναχή (Τάισα Φαρμίγκα), στέλνονται από το Βατικανό για να διερευνήσουν τον θάνατό της. Διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, την πίστη και τις ίδιες τις ψυχές τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία δαιμόνια δύναμη στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Η μονή μετατρέπεται σε τρομακτικό πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους καταραμένους.


Οδός Εμπόρων