Vekrakos
Spartorama | Ένα μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης

Ένα μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης

Spartorama 21/07/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Ένα μουσικό ταξίδι από τη Φιλαρμονική του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης
Η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Ξηροκάμπι στις.25 Ιουλίου 2018
Οδός Εμπόρων

Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Φιλαρμονικής Δήμου, στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Ιουλίου «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018», που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης. 

Ο αρχιμουσικός κ. Σαράντος Κανελλάκος είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης, που τα μέλη της Φιλαρμονικής απέδωσαν εκπληκτικά, μέσα από μία εξαιρετική συνεργασία πνευστών, κρουστών και εγχόρδων, παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες. 

Υπό την πανδαισία ήχων και μουσικής παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα και ικανοποίησαν τα γούστα του κοινού, που απόλαυσαν  ένα μοναδικό ταξίδι. 

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος θέλοντας να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στους δημότες και τους επισκέπτες συνεχίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με αμείωτο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

Η Φιλαρμονική του Δήμου ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό για τις 25 Ιουλίου 2018, στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει στην Κεντρική Πλατεία Ξηροκαμπίου.


Οδός Εμπόρων