Vekrakos
Spartorama | Για δεύτερη φορά η Σπάρτη υψώνει οργανωμένα τη φωνή της για τη Μακεδονία

Για δεύτερη φορά η Σπάρτη υψώνει οργανωμένα τη φωνή της για τη Μακεδονία - video

Spartorama 19/07/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Για δεύτερη φορά η Σπάρτη υψώνει οργανωμένα τη φωνή της για τη Μακεδονία
Μηχανές, αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, αγροτικά, ποδήλατα, ακόμη και φορτηγά, παρέλασαν με κόσμιο και αξιοπρεπή τρόπο στους δρόμους της πόλης
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η «Μηχανοκίνητη Πορεία Διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία» στη πόλη της Σπάρτης, που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή για τη Μακεδονία.


Μηχανές, αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, αγροτικά, ποδήλατα, ακόμη και φορτηγά, παρέλασαν με κόσμιο και αξιοπρεπή τρόπο στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας. 

Η πορεία ξεκίνησε από την περιοχή του Φιξ, προχώρησε στην Ορθίας Αρτέμιδος, έστριψε δεξιά στην Λυκούργου, διένυσε αριστερά την Παλαιολόγου έως το κυκλικό κόμβο στα Γυμνάσια, έκανε αναστροφή, διέσχισε ξανά την Παλαιολόγου προς το άγαλμα του Λεωνίδα, έστριψε αριστερά στη Θερμοπυλών, μετά αριστερά στην Λεωνίδου για να κατηφορίσει την Λυκούργου και να καταλήξει στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου και διαλύθηκε ησύχως. 

Σε όλη την διάρκεια της πορείας η συμπεριφορά των συμμετεχόντων ήταν ενθουσιώδης και έντονα αγωνιστική και συγχρόνως κόσμια και υποδειγματική χωρίς να συμβεί ο παραμικρός διαπληκτισμός ή το παραμικρό μικροεπισόδειο.

Η Σπάρτη ύψωσε ξανά τη φωνή της!

Οι οργανωτές διαβεβαιώνουν ότι οι κινητοποιήσεις, με διάφορες μορφές, θα συνεχιστούν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλη τη διαδρομή της πορείας.

  









  


Οδός Εμπόρων