Vekrakos
Spartorama | Επίσκεψη του Σεβ. Ποιμενάρχη μας στα αγόρια της A΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Επίσκεψη του Σεβ. Ποιμενάρχη μας στα αγόρια της A΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Πηγή 26/06/2018 Εκτύπωση Εκκλησία
Επίσκεψη του Σεβ. Ποιμενάρχη μας στα αγόρια της A΄ κατασκηνωτικής περιόδου
Φέτος, για πρώτη φορά, φιλοξενήθηκαν 50 παιδιά των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου, ενώ αρχηγός ήταν ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης
Οδός Εμπόρων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 η A΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών στις άρτιες εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη. Φέτος, για πρώτη φορά, φιλοξενήθηκαν 50 παιδιά των τάξεων Δ΄ , Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου, ενώ αρχηγός ήταν ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλο Μαντζαβράκο, επισκέφθηκε τα παιδιά και είχε την ευκαιρία να τους απευθύνει πατρικά λόγια αγάπης κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές, που για πρώτη φορά στη ζωή τους γνώρισαν την μοναδική αυτή εμπειρία, να κρατήσουν σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα έζησαν και άκουσαν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Η αναμνηστική φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου με τα παιδιά, στον προαύλιο χώρο των εκαταστάσεων, επισφράγισε την εποικοδομητική αυτή.


immspartis.gr





  



Οδός Εμπόρων