Vekrakos
Spartorama | Η Αλήθεια, ο Χρόνος, η Ιστορία και η Μακεδονία

Η Αλήθεια, ο Χρόνος, η Ιστορία και η Μακεδονία

Λόγια Θέλοντος Νου 26/06/2018 Εκτύπωση Άρθρα
Η Αλήθεια, ο Χρόνος, η Ιστορία και η Μακεδονία
«Την Πέμπτη στις 19:30 μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα θα ξεκινήσει η δική μας φωνή, η δική μας πορεία προς το κέντρο της πόλης για να ενώσουμε τις καρδιές μας...»
Οδός Εμπόρων

Φίλες και φίλοι,


Το συλλαλητήριο που είχε προαναγγελθεί δεν έγινε αλλά η διάθεση όμως για να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στην ντροπιαστική συμφωνία με τα Σκόπια δεν μειώθηκε στο ελάχιστο.

Την Πέμπτη στις 19:30 μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα θα ξεκινήσει η δική μας φωνή, η δική μας πορεία προς το κέντρο της πόλης για να ενώσουμε τις καρδιές μας με τις καρδιές των υπόλοιπων Ελλήνων που βάζουν πάνω από όλα Χριστό και πατρίδα. Ξέρουμε ότι θα μας πουν φασίστες, ακροδεξιούς, χρυσαυγίτες, τραμπούκους κι άλλα παρόμοια. Αν η αγάπη για Χριστό και πατρίδα, ο σεβασμός στα αίματα των Μακεδονομάχων προγόνων μας και η με κάθε κόστος υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας εμπεριέχει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, τότε απλά αυτοί που αναγνώρισαν «μακεδονική» γλώσσα στους Σκοπιανούς, πρέπει να κάτσουν στα θρανία για να μάθουν απ΄ την αρχή τα ελληνικά διότι είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.

Την ίδια στιγμή βέβαια δεν ενοχλείται η αισθητική τους όταν κάποιοι θέλουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουν γνωστές δημοσίως τις αφύσικες σεξουαλικές προτιμήσεις τους. Ούτε θλίβονται για το γεγονός ότι στο Πισοδέρι μετά από κυβερνητική εντολή για άσκηση βίας ένα άτομο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, πέρα από το ξύλο που έφαγαν πάρα πολλοί διαδηλωτές.

Αν βέβαια όλοι αυτοί είχαν επιλέξει να καταστρέφουν περιουσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να περάσουν την ώρα τους θα είχαν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση... Τους παραπέμπω όμως όλους αυτούς στην ομιλία του εμβληματικού Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας την 4η Φεβρουαρίου. Είπε στην αρχή: «Φασίστες, τραμπούκοι, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ», ενώ σε άλλη στιγμή της ομιλίας του είπε: «μάχομαι όλες τις μορφές του φασισμού και κυρίως την πιο επικίνδυνη που είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ».

Λέμε πολλές φορές ότι πλησιάζει η ώρα που θα λάμψει η αλήθεια. Στην περίπτωση της Μακεδονίας η παραπάνω φράση είναι λανθασμένη. Διότι η ελληνικότητα της Μακεδονίας λάμπει από την αρχαιότητα και θα λάμπει έως την συντέλεια του κόσμου. Η αλήθεια είναι σαν το διαμάντι. Όση λάσπη κι αν ρίξουν όλοι οι ιστορικώς ανιστόρητοι, η αλήθεια μέσα από την ιστορία θα φωτίζει στο διάβα του χρόνου την πορεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Άρα η αλήθεια, η ιστορία και ο χρόνος είναι έννοιες συμπορευόμενες που υφαίνουν τον καμβά της ανθρωπότητας. Βασισμένοι λοιπόν στην ιστορική αλήθεια που γράφτηκε με το αίμα των προγόνων μας αφαιρούμε από το διαμάντι της Μακεδονίας τους παραχαράκτες της ιστορίας και την επανατοποθετούμε χωρίς εκπτώσεις και προδοτικές διαπραγματεύσεις στη βιτρίνα της πατρίδας. Φίλους ισχυρούς δεν έχουμε.

Κατεβαίνουμε στους δρόμους και τις πλατείες υπό την σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου κρατώντας στα χέρια όχι όπλα αλλά τη γαλανόλευκη. 

Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι:

ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ
ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΡ΄ ΤΗΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Λόγια Θέλοντος Νου


Οδός Εμπόρων